28 aprilie 2016

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

La Parchetul de pe lângă Tribunalul București a fost înregistrată, în cursul zilei de astăzi, 28 aprilie 2016, o cauză având ca obiect incidentul petrecut la aceeași dată, într-un spațiu comercial situat pe Calea Victoriei din municipiul București, soldat cu decesul unei persoane de sex feminin (în vârstă de 38 de ani) ca urmare a multiplelor leziuni suferite.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

La locul faptei s-a deplasat o echipă mixtă formată din lucrători de poliție din cadrul Serviciului Omoruri și Serviciului Criminalistic, care, sub coordonarea unui procuror criminalist, a efectuat cercetarea la fața locului.

Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale de către Institutul Național de Medicină Legal㠄Mina Minovici”.

De asemenea, la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a fost condusă o persoană de sex bărbătesc (în vârstă de 42 de ani), întrucât se justifică necesitatea audierii acesteia cu privire la circumstanțele în care a avut loc agresiunea.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirea răspunderii penale în cauză.