14 aprilie 2016

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

La data de 14 aprilie 2016, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

Din primele cercetări a rezultat că, în noaptea de 13/14 aprilie 2016, în jurul orei 01:00, în comuna Stoenești din județul Argeș, persoane neidentificate (la acel moment) au pătruns în locuința persoanelor vătămate T.F, D.L. și T.N., precum și în locuința persoanei vătămate D.D., împrejurare în care, cu mai multe obiecte tăietor-înțepătoare (cuțite), le-au aplicat multiple lovituri, în urma cărora a rezultat decesul persoanelor vătămate T.F., D.D. și D.L., precum și vătămarea corporală a  persoanei T.N.

Probatoriul administrat până în acest moment a condus la identificarea a 3 persoane, existând date care certifică participarea acestora la săvârșirea faptelor.

Cei trei au fost conduși la sediul organelor judiciare, unde sunt în prezent audiați.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirea răspunderii penale în cauză.