13 mai 2016

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza cunoscută generic sub denumirea „Dezinfectanții utilizați în spitale”, procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, prin ordonanță, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de persoana juridică S.C. Hexi Pharma co s.r.l. pentru participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. și ped. de art. 52 alin. 3 raportat la art. 352 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal.

În cursul zilei de azi, 13 mai 2016, reprezentantului legal al societății i-a fost adus la cunoștință faptul că procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de persoana juridică S.C. Hexi Pharma co s.r.l. sub aspectul săvârșirii infracțiunii mai sus menționate.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.