11 martie 2016

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Luni, 14 martie 2016, ora 10:00, în Aula Institutului Național al Magistraturii, va avea loc prezentarea Raportului de activitate a Ministerului Public pe anul 2015.

La eveniment vor participa procurori cu funcții de conducere din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcției Națională Anticorupție și Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, precum și procurori cu funcții de conducere ai unităților de parchet din teritoriu.

Domnul Dimitrie Bogdan Licu, prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, va susține, în aceeași zi, ora 15:00, în Centrul de presă al instituției o conferință de presă.

Raportul de activitate va fi postat pe site-ul oficial al Ministerului Public (http://www.mpublic.ro), rubrica „Raport de activitate”.