1 aprilie 2016

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București s-a înregistrat un dosar având ca obiect săvârșirea a doua infracțiuni de loviri și alte violențe, prev. de art. 193 C.p. constând în agresarea, la data de 30 martie 2016, a două tinere de origine siriană, în vârstă de 17 ani, de către mai multe persoane.

 Cauza s-a constituit ca urmare a sesizării din oficiu de către organele de poliție din cadrul Secției  8 în legătură cu incidentul petrecut în ziua de 30 martie 2016, în jurul orelor 17.00 - 17.30, când două adolescente au fost acostate pe Calea Moșilor de un grup de 5 persoane necunoscute (dintre care două de sex masculin si trei de sex feminin), care le-au smuls baticul de pe față și le-au agresat fizic, trăgându-le de păr si provocându-le leziuni minore la nivelul mâinilor si feței, care nu au necesitat îngrijiri medicale.  

 Până în acest moment persoanele vătămate nu au formulat plângere prealabilă în cauză.