19 iunie 2015

 

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Prin decizia nr. 200/A din 3 iunie 2015, Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția penală a admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu inculpata DANIȘ EMMA și a condamnat-o pe aceasta la 2 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe o durată de 4 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual și favorizarea infractorului.

Hotărârea instanței este definitivă.

Menționăm că acordul de recunoaștere a vinovăției a fost încheiat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu inculpata la data de 26 noiembrie 2014.

Facem precizarea că dosarul a fost constituit ca urmare a sesizării din oficiu, la data de 14 iulie 2011, a procurorilor Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

(http://www.mpublic.ro/presa/2011/c_09_08_2011_2.htm).