31.08.2012

                          

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În continuarea cercetărilor în cauza în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au solicitat, instanței de judecată, arestarea preventivă a inculpatului NEGOIȚĂ DUMITRU - CRISTIAN (agent de poliție).  

Magistrații Tribunalului Timiș au admis solicitarea procurorilor și au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.

Reamintim că, la data de 30.06.2012, inculpatul NEGOIȚĂ DUMITRU - CRISTIAN a primit de la un investigator sub acoperire suma de 300 lei, pentru a nu-l sancționa contravențional cu ridicarea permisului de conducere pentru săvârșirea unor abateri relative la regimul circulației pe drumurile publice.

În acest context, inculpatul a menționat, totodată, în cuprinsul procesului-verbal de contravenție date nereale cu privire la natura contravenției comise.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.