24.05.2012

                          

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

În continuarea cercetărilor în cauza privind incidentul petrecut în Pasajul Lujerului, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 au procedat până în acest moment al cercetărilor la audierea a 15 persoane, toate formulând plângere prealabilă împotriva vatmanului pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Dintre cele 15 persoane, un număr de  4 persoane prezintă leziuni mai grave (fracturi costale, fracturi de tibie, fracturi de mandibulă).

De asemenea, în cauză au fost emise citații pentru a fi audiate celelalte persoane vătămate, au fost emise adrese către unitățile spitalicești pentru a fi comunicate foile de observație ale persoanelor care au primit îngrijiri medicale în urma accidentului precum și deconturile acestor îngrijiri.

În cauză, urmează a fi efectuate: expertizele medico-legale ale persoanelor vătămate, expertizarea tehnică a tramvaielor implicate în accident,expertiza privind dinamica producerii accidentului (la INEC). link spre imagini de la locul incidentului

             Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.