24.04.2012                        

 

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă a inculpaților Drăgușin Șaban, Vidin Marius, Cojocaru Alexandru, Ion Marin Nicușor, Purcărin Costel Claudiu, Răducan Georgel, Oțet Ionuț Mădălin și Lupu Viorel sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Magistrații Tribunalului Mehedinți au admis cererea procurorilor și au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpaților, pentru o perioadă de 29 zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 19.04.2012, inculpații au întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu minora P.S.G., în vârstă de 13 ani.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.

 

                                                                

                                                                   *

 

*                               *

 

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți au solicitat instanței de judecată, arestarea preventivă a inculpatului LAZĂR MIRAJ sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Magistrații Tribunalului Mehedinți au admis cererea procurorilor și au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 21.04.2012, inculpatul Lazăr Miraj a întreținut un raport sexual cu minorul D.C.I. (în vârstă de 5 ani), persoană ce se afla în imposibilitatea exprimării voinței și de a se apăra.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.