24.01.2012

                          

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus, prin rechizitoriu, la data de 20 ianuarie 2012, trimiterea in judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului MORARU COSMIN-SORIN sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a reieșit următoarea stare de fapt:

La data de 23.12.2011, prin amenințarea cu un pistol-brichetă, inculpatul Moraru Cosmin-Sorin,  a deposedat-o pe partea vătămată Z.L.I. (angajat al unei firme de curierat) de un colet ce conținea două laptop-uri în valoare de 12.000 lei, bunuri ce fuseseră comandate anterior chiar de către inculpat de pe site-ul unui magazin virtual.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Judecătoriei Timișoara.

 

*

 

*                    *

 

            Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, la data de 16.01.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, a inculpaților CIOFU MIHAI-SILVIU, VASILE ANDREI-CONSTANTIN și PAVEL RĂZVAN-ALEXANDRU sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat următoarea situație de fapt:

            În perioada octombrie-noiembrie 2011, inculpații au pătruns, în repetate rânduri, pe timp de zi sau de noapte, prin escaladare, în locuințele mai multor părți vătămate, de unde au sustras bunuri pe care apoi le-au vândut pentru a obține foloase materiale.

            Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, Judecătoriei Timișoara.