23.03.2012

                          

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

            Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au finalizat cercetările în cauza privind pe inculpatul HOARȚĂ NECULAE și au dispus trimiterea în judecată a acestuia, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat următoarea situație de fapt:

La data de 24.02.2012, în jurul orelor 1500, inculpatul Hoarță Neculae, profitând de  naivitatea specifică vârstei, l-a ademenit pe minorul Z.M.M. care se întorcea de la școală, promițându-i suma de 10 lei pentru a întreține cu acesta un  raport sexual.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, Tribunalului Timiș.

                                                                         

  *

 

*                *

 

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatei minore M.M.A. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

            Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situație de fapt:

            La data de 23.11.2011, inculpata M.M.A., elevă la o unitate de învățământ din Municipiul Sighetu Marmației, în timpul unei pauze, a folosit violențe față de partea vătămată B.M.C., cauzându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

            Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, Judecătoriei Sighetu Marmației.