16.07.2012

                          

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind incidentul petrecut, în seara zilei de 20.06.2012, referitor la tentativa de suicid a lui Năstase Adrian, precizăm că, în cursul zilei de astăzi, 16.07.2012, procurorul s-a deplasat la locul de deținere, în vederea audierii acestuia. Începând cu ora 10,00 s-a procedat la audierea de către procuror a numitului Năstase Adrian, care a fost de acord să  declare aspecte legate de împrejurările în care a avut loc tentativa sa de suicid. În zilele următoare, nu sunt programate audieri ale membrilor familiei amintite. De asemenea, precizăm că, în cursul zilei de vineri, 13.07.2012, au fost comunicate concluziile raportului de expertiză medico-legală, de către Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici, și urmează a fi analizate de către procuror, în ansamblul întregului probatoriu al cauzei.  

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și pe măsură ce acestea vor fi derulate vom informa opinia publică.