16.01.2012

                          

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a fost constituită, o cauză penală în care se efectuează cercetări față de inculpatul CĂPĂȚÂNĂ MIHAI  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea gravă a ordinii și liniștii publice. Totodată, procurorii acestei unități de parchet au dispus reținerea inculpatului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din primele cercetări efectuate până în acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul a participat alături de alte persoane rămase neidentificate până în acest moment, în data de 15.01.2012, la incendierea unor bunuri aparținând domeniului public, din zona intersecției străzilor Cantemir cu Mărășești.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor cauzei și a celor implicați, iar pe măsura derulării acestora, vom informa opinia publică.