12.06.2012

                          

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Vladu Viorel  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și incest.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, în perioada 2006 – 2012, în mod repetat, inculpatul a întreținut, prin constrângere,  raporturi sexuale cu  fiica sa minoră (în vârstă de 16 ani).

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Tribunalului Vâlcea. 

 

*

*                  *

 

   Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Bondoc Ion sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

        Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a rezultat faptul că inculpatul a încercat să întrețină un raport sexual cu minora I.N. (în vârstă de 13 ani) prin exercitarea de violențe fizice, acțiunea fiind întreruptă de intervenția mamei minorei.

               Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare,Tribunalului Vâlcea.