09.05.2012

 

 

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:  

  

 Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului PANȚÂRU VIOREL sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către un conducător auto care nu posedă permis de conducere.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situație de fapt:

La data de 06.09.2011, inculpatul Panțâru Viorel, deși nu poseda permis de conducere, a condus un autoturism din localitatea Lugoj până în localitatea Traian Vuia, ocazie cu care a fost oprit de către organele de poliție pentru un control de rutină.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, Judecătoriei Făget.

 

 

 

*

 

*                        *

 

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului RISTA DANIEL sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda  permis de conducere.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 21.11.2011, inculpatul, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Recaș, a fost oprit de către un echipaj de poliție, pentru un control de rutină. Cu această ocazie, s-a constatat faptul că, inculpatul Rista Daniel nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, Judecătoriei Timișoara.