08.06.2012

                          

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au solicitat, la data de 07.06.2012, instanței de judecată arestarea preventivă a inculpatului PASCALE PETRE SAMSON sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și viol.

Magistrații Judecătoriei Tulcea au admis cererea procurorilor și au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, s-a reținut faptul că, la data de 26.05.2012, în jurul orelor 1800, inculpatul Pascale Petre Samson  împreună cu concubina sa au  abordat-o pe partea vătămată B.V. (în vârstă de 76 de ani), după care i-au aplicat mai multe lovituri cu palmele și pumnii. După ce aceasta s-a prăbușit la pământ, concubina inculpatului i-a imobilizat ambele  mâini,  iar inculpatul a  întreținut un raport sexual cu aceasta,  profitând de neputința sa de a se apăra.        

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.