06.04.2012

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:  

   Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget au dispus, la data de 29.03.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpaților DIMA FLORIN CONSTANTIN și O.B.D. (minor) sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de furt calificat.

              Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, la data de 27.10.2011, inculpații Dima Florin Constantin și O.B.D. au pătruns, prin efracție, într-un imobil aflat la periferia orașului Făget, de unde au sustras  mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în cuantum de 5.000 de lei.

             Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Judecătoriei Făget.

 

 

*

 

*                        *

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, la data de 20.03.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului SURDULESCU DUMITRU-MIHALACHE sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat faptul că, la data de 23.04.2010, inculpatul a pătruns, prin efracție (dislocarea mai multor țigle), în locuința părții vătămate S.A. de unde a sustras mai multe bunuri.

            Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Judecătoriei Timișoara.