14.07.2010

 

COMUNICAT

 

 

Sub egida ,,Magistraţii alături de voi” azi, 14 iulie 2010, Ministerul Public împreună cu Asociaţia Magistraţilor din România reprezentată de doamna Mona Maria Pivniceru, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, preşedinta asociaţiei şi Crucea Roşie din România au organizat un transport de ajutoare pentru persoanele din zonele afectate de inundaţii din judeţul Tulcea.

La acţiune au participat doamna procuror Ramona Bulcu de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, doamna Adina Florea, Prim Procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, domnul Ionel Scutelnicu, Prim Procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, precum şi alţi procurori şi angajaţi voluntari de la parchetele din zona afectată. De asemenea, acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Jandarmeriei şi al Poliţiei de Frontieră.

Acest gest de solidaritate a fost posibil ca răspuns la apelul lansat de către conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie către procurorii şi personalul Ministerului Public, în urmă cu două săptămâni.

Doamna Laura Codruţa Kövesi, Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, mulţumeşte angajaţilor Ministerului Public pentru contribuţia materială şi pentru sprijinul voluntar în acţiunea de organizare şi predare a ajutoarelor şi reiterează apelul la solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă.