09.08.2010

 

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului de pe lāngă Īnalta Curte de Casaţie şi Justiţie este īmputernicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:         

Procurori ai Parchetului de pe lāngă Tribunalul Caraş-Severin au dispus reţinerea īnvinuitului UNGUR CRISTIAN ALEXANDRU sub aspectul săvārşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă (o faptă), loviri sau alte violenţe (trei fapte), conducere a unui autoturism avānd o īmbibaţie alcoolică īn sānge mai mare de 0,80 mg/‰ şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Īn fapt, s-a reţinut că īn data de 08 august 2010, īn jurul orelor 1500, īnvinuitul, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, a pătruns pe pista de avion din cadrul Aeroportului Caransebeş, unde se desfăşura un concurs de motociclism, īmprejurare īn care a lovit patru persoane care au suferit leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare de la 5 pānă la 100 de zile. După incident, īnvinuitul a părăsit īn mare viteză incinta aeroportului şi s-a īndreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia. Ulterior, īnsă, acesta s-a prezentat īn faţa organelor de poliţie.

Cauza, constituită iniţial la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Caransebeş, a fost preluată spre instrumentare de către procurorii Parchetului de pe lāngă Tribunalul Caraş-Severin.

Īnvinuitul va fi prezentat, īn cursul zilei de astăzi, Judecătoriei Caransebeş cu propunere de arestare preventivă.